Brainbox játékok

Brainbox Quiz játék
Brainbox Quiz játék

A Brainbox társasjátékok ideális családi társasjáték. Sőt hívhatjuk társasjáték családnak, amit akár egyedül is lehet játszani. Ez a játék egy 12*12*12 cm-es kockában kapható általában, amiben egy adott témában kérdésekre kell válaszolni és játszva tanulni.

A témakörök között található olyan, ami a legkisebbeknek szól, pl: Az első betűk, színek, számok vagy állatok, amelyek az óvodások ismereteire épül és azok bővíti.

Brainbox Első betűk játék
Brainbox Első betűk társasjáték

A következő korosztály a kisiskolások. Nekik már nagyobb doboz , több kérdezz-felelek kártya készült, és a témakörök is nehezebbek.

Milyen témakörök szerepelnek a Brainbox kínálatban? Számtalan érdeklődési körnek megfelelőek a különböző játékdobozok: Állatok, Ragadozók, Utazások, Sport, Környezetvédelem, Tudomány vagy Idegennyelvtanulás.

Brainbox Az időutazó

Ha már úgy kezdtem a cikket, hogy a családi társasjáték, akkor a legfontosabb és egyben a legnagyobb dobozban a Quiz játék szerepel. Ebben többféle témakör is megjelenik, így a család összes tagjának érdekes kikapcsolódás lesz.

Brainbox Quiz játék

A Brainbox játékoknak van egy különleges tulajdonsága, hogy mégpedig az, hogy bár társasjátékként hivatkozunk rájuk, de egyedül is lehet játszani, és ebben az esetben kicsit változnak a játékszabályok.

Ha te is szeretnél ilyen szuper játékot magadnak, vagy a családtagjaidnak, keresd a Mesésajándékok játékwebáruházban. Ez a webáruház attól is különleges, hogy a vásárlásodhoz ajándékokból választhatsz.

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük