Hogyan válassz játékbolt-ot ?

A családok egyik kedvenc kikapcsolódása a játék. Ezek a játékok lehet saját maguk által készített játék, de játékbolt-ban vásárolt is. Mivel a nagy családoknak egyre kevesebb az idejük és ezt inkább hasznosan szeretnék eltölteni, ezért egyre gyakrabban vásárolnak online webes felületen.

Miért érdemes online vásárolni? Érdemes gyerek játékot venni weben?

Játékbolt kínálata

A webes játék boltokban nagy a kínálat, mindig nyitva vannak, akár éjjel vagy hévégén és ünnepnapokon is lehet rendelni játékot.

Milyen játékok vannak az online felületeken?

Minden is:) Találhatsz bébijátékot, plüssjátékot, fejlesztőjátékot, kerti játékot, sportokhoz felszerelést, társasjátékot és családi játékokat is.

A rendelésed online adhatod le és a jobb játékboltok akár másnapra ki is szállítják a terméket. Ezeket átveheted futárcégtől vagy egyéb más módon pl. automatából is. Az automata átvevő pontok éjjel nappal nyitva vannak, ezért jobban tudnak alkalmazkodni a napirendedhez.

A 2020-2021-es pandémia alatt felértékelődtek az érintésmentes fizetési és átvételi megoldások. A webshopok jelentős részén tudsz online, a megrendelés során bankkártyával fizetni, de a futárok és az automatáknál is megoldható ez.

Milyen más előnye van az online játékbolt használatának?

Mivel nem tudod kézbe venni a játékot online, ezért nem tudhatod, hogy pontosan milyen terméket kapsz. Emiatt lehetőséged van az átvételt követően 14 napon belül visszaküldeni a terméket indoklás nélkül. Javasoljuk, hogy ne bontsd ki a játékot, mert csak olyat kötelesek visszavenni, ami ismét eladható másnak.

Vannak buktatók is?

Persze, itt is megjelennek a csalók, de egyre csökkenő számban. Ha a termék ára irreálisan olcsó, vagy nagyon sürgetnek a vásárlással, akkor inkább válasz másik játékboltot magadnak.

Jó szívvel ajánljuk a gyerek-jatekok online játékshopot, hiszen itt minden termék készleten van, gyorsan kiszállítják és az árak is megfelelőek.