Ismét együtt imádkozunk fiatalok és idősebbek az élet örömeinek és a család értékeinek felismeréséért, és az élettel szemben elkövetett tévedéseink, bűneink bocsánatáért.Szeretettel hívunk és várunk mindenkit a Sziklatemplomba, 2018. december 28-án, pénteken 18.30 – 21 óráig.

 

Bíró László püspök atya minden hónapban szentmisét mond a párkeresőkért a Belvárosi Főplébániatemplomban (Budapest, Március 15. tér)

Dátumok:
szeptember 24.
október 8.
november 12.
december 10.

A szentmisék 20.30 órakor kezdődnek. Minden érdeklődőt, társkeresőt szeretettel várnak a szervezők.

MEGHÍVÓ

2017. március 25. szombat
GYÜMÖLCSOLTÓ BOLDOGASSZONY ÜNNEPÉN

18.30 órától, a Sziklatemplomban
Elmélkedések az élet védelméről, liturgikus énekekkel

A Szükséget Szenvedő Egyház (Kirche in Not) nemzetközi segélyszervezet immár tizenkét éve minden évben október 18-án arra hívja a gyermekeket az egész világon, hogy közösen imádkozzák a rózsafüzért a világ békéjéért.

 

A Nyolc Boldogság Közösség 1998 óta szervezi meg a Rózsaeső imaesteket, ahol Lisieux-i Szent Teréz közbenjárását kérjük szándékainkért.

 

A Családok Jézusban Közösség és az Országúti Ferences Plébánia imaestet szervez olyan pároknak, akik már régóta várnak gyermekáldásra.

A Devecser és Kolontár között található szentkútnál július 31-én több százan gyűltek össze a Szent Anna-napi búcsúra, hogy együtt imádkozzanak a meg nem született gyermekekért és a gyermekáldásért.