„Sebzettség és remény”

Lelkigyakorlat 25 és 43 év közöttieknek, akik házasságra vágynak.

2017. február 10-12., Mátraverbély-Szentkút

A lelkigyakorlat célja: Mindannyian sebeket kaptunk és szereztünk a kapcsolatainkban, gyógyulásra vágyunk a “kapcsolódási képességünkben”. Ha tudatosítjuk, hogy milyen “csomagot” kaptunk, mit cipelünk, ha növekedünk az önismeretben, akkor tudunk tovább lépni a gyógyulás felé, megtalálni az utunkat, már meglévő kapcsolódásainkat, önmagunkat és a párunkat. Isten jelenlétében, egyedül és együtt tudunk dolgozni ezekkel a témákkal.

Vezeti: Elekes Szende pszichológus, a SAPIENTIA Főiskola oktatója, Guba Imre diakónus, mentálhigiénés szakember.

Csendes hétvégére hívunk, ha keresed a párod, de eddig még nem sikerült megtalálnod és ez megterhel! Talán úgy érzed, kudarcot vallottál a párválasztásban, azt látod magad körül, hogy mindenki megtalálja a párját, csak te nem? Szentségi házasságot, életre szóló kapcsolatot szeretnél, de ezzel csodabogárnak érzed magad? Minél inkább szeretnéd, annál kevésbé sikerül? Mi lehet Isten terve az életeddel? Mit kéne tenned, vagy éppen mit kéne elkerülnöd, ahhoz hogy párt találj?

Arra hívunk, hogy megtapasztald Isten közelségét, aki együttérez veled! Imádságban, előadások, egyéni-, és csoportbeszélgetések által, az egyház lelkiségi tapasztalataival, és önismereti eszközökkel szeretnénk segíteni, hogy közelebb kerülhess a pártaláláshoz!

Jelentkezés: https://goo.gl/forms/e7jogu5DBC4bjKEq1

Részletes program: Egyedülállók lelkigyakorlata program

Forrás: szentkut.hu