Örömteli együttléttel, hangulatos vacsorával ünnepelték a párKatt negyedik születésnapját azok a házaspárok és jegyespárok, akik a katolikus társkeresőn találtak egymásra. A találkozón Bíró László családreferens püspök köszöntötte és megáldotta a jelenlévőket.

 

Több házaspár már kisgyermekeivel érkezett a találkozóra, melyen Bíró László, a püspöki kar családreferense köszöntötte és megáldotta a jelenlévőket, és elmondta, mennyire örül, hogy az internet segítségével egyre több katolikus fiatal talál olyan értékes kapcsolatra, amelyből komoly elköteleződés, jegyesség, házasság születik.

A hívő, katolikus értékrendű egyedülállók egymásra találását segítő párKatt társkereső portál 2013 februárjában indult. Az indulás óta több mint nyolcezren regisztráltak, akiknek a harmada aktív taggá is vált. A folyamatosan újuló, bővülő tagság sok segítséget kap a társkereséshez. A kapcsolatteremtési lehetőség mellett értékes támpontokat adnak a honlapon megjelenő írások, videók, a keresztény emberképen alapuló párTeszt, az „offline” találkozást is lehetővé tévő, színvonalas programok.

A honlap működtetéséhez és állandó felügyeletéhez szükséges anyagiakat kizárólag a tagdíjak fedezik. Ez egyben kiszűri a pusztán szórakozni vágyó kalandorokat is. Akiknek pedig esetleg gondot okozna a tagdíj befizetése, időről időre előfizetési akciók segítik – a negyedik születésnapon ilyen meglepetés vár minden tagot és csatlakozni vágyót.

Forrás és fotó: párKatt.hu / Magyar Kurír