2014. dec. 30. - 2015. jan. 2-ig

A dévai gyerekotthonban 200 fiatal nevelkedik. Ezek többsége az ünnepekre haza tud menni a szüleihez, rokonaihoz, 30-40 azonban még az ünnepeket is ott kényszerül tölteni.
Szeretettel várjuk vendégeinket (egyedülállókat és családosakat), hogy az év utolsó napjait Csaba testvérrel és a szegény gyerekek vidám társaságában töltsük el együtt.

Kedves új évet és új életet kezdő Testvéreim!

Az elmúlt években is többen döntöttek úgy, hogy gyermekeinkkel töltik a szilvesztert. Az idén is tágra nyitjuk a dévai gyermekvédelmi központunk ajtaját, és nagy szeretettel várjuk azokat, akik egy lelkigyakorlat keretében szeretnének velünk hálát adni az elmúló évért, és a gyermekeinkkel együtt Isten áldását kérni a 2015-ös esztendőre.
Az ünnepségre - ha szeretnél benevezni - akkor a részvételi szándékodat december 10-ig jelezd Palkó Cecíliának: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., vagy Nagyfalusi Évának: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.. Mind a ketten dévai munkatársaim!

Sok szeretettel,

Csaba t.

TERVEZETT PROGRAM (egy héttel előtte végleges programot küldünk)