Kedves Családok!

Szeretettel hívunk és várunk Benneteket Óbudavárra a Magyar Schönstatt Mozgalom központjába, 2017.július 1-jén a világon elsőként létrehozott Házaspárok útja 10 éves jubileumi ünnepére.

Az utat először 2007-ben Bíró László püspök atyánkkal, az ő gondolataival, jártuk végig. Azóta hazánk több településén, a Kárpát-medencében Beregszászon és Szovátán valamint több más európai és dél-amerikai országban létesítettek már hasonlót.

A jubileumi ünnepünkön Pál Feri atya gondolatait hallgathatjuk meg.

A házaspárok útját a schönstatti családok imái és áldozatai hordozzák, hogy akik ezt az utat végigjárják, kapcsolatukban megújuljanak, és házasságukban megerősödjenek.

Információk a Házaspárok Útjáról itt olvashatók:
http://csaladok.schoenstatt.hu/Hazasparok-utja/

Részvételi szándékotokat és ebédigényléseteket kérjük, legkésőbb június 23-ig az alábbi linken jelezzétek:
https://db.schoenstatt.hu/jelentkezes/hazasparokutjaunnep

Szeretettel a Schönstatt Mozgalom családjai

 

PROGRAM:

2017. július 1., szombat 9.30-17 óra
Óbudaváron (Zánka és Nagyvázsony között)
a Schönstatt Családok lelkigyakorlatos központjában

  •  9.30-tól: Gyülekező
  • 10 órától: Pál Feri atya előadása: FOLYAMATOK ÉS FORDULÓPONTOK A HÁZASSÁGBAN. Ez idő alatt a gyerekeknek Kovács Gábor muzsikus, hangvarázsló ad műsort, majd változatos alapanyagokból hangszert készítenek
  • 12.30-tól: Ebéd: pörkölt burgonyával (700Ft/adag , ebédigénylés 06. 23-ig: https://db.schoenstatt.hu/jelentkezes/hazasparokutjaunnep)
  • 14 órától: Mária Musical részletek, ének: Varga Júlia, Zajkás Boldizsár
  • A Házaspárok útja végigjárása az állomásoknál rövid elmélkedésekkel (máfél kilométeres dimbes-dombos erdei útra kell készülni) közben játszóház és kézműves foglalkozás gyerekeknek
  • 16 órától: szentmise