A Kecskemét-Széchenyivárosi Közösségépítő Egyesület (SZÉK), és az általa működtetett Parázs Pasztorális Központ szeretettel vár minden érdeklődő szakembert - pedagógust, védőnőt, hitoktatót, és más, ifjúsággal foglalkozó szakembert - a „Boldogabb családokért” Családi Életre Nevelés (CSÉN) Módszertani Bemutatójára! 

Jelentkezési határidő: 2017. június 9.

A részvétel DÍJTALAN!

Helyszín: Szent József Általános Iskola, Gimnázium, Szakgimnázium és Kollégium, 4024 Debrecen, Szent Anna u. 17.

Időpontjai: 2017. június 19-20., augusztus 28-29., szeptember 20-21.;

1. nap 10.00-18.00 óráig tart,
2. nap 9.00-16.00 óráig tart,
ami a 3x2 nap során összesen 45 óra.

A részvétel: a „Boldogabb családokért” Családi Életre Nevelés (CSÉN) Módszertani Bemutatónkon való részvétel DÍJTALAN, az Emberi Erőforrások Minisztériuma (EMMI) támogatásának köszönhetően.

A résztvevők utazási-, étkezési- és szállás költségeit viszont a résztvevőknek kell vállalni.

JELENTKEZÉShttps://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfVZAlenJIBH2bZsdnactFkqZx4VPsoaYTjBg4_qY30lilrAg/viewform

Örömmel jelezzük, hogy a Családi Életre Nevelés (CSÉN) Módszertani Bemutatón bemutatott és kipróbált módszerek, játékok, kisfilmek, ábrák, szemléltető anyagok, óravázlatok elektronikus hozzáférését biztosítjuk majd a résztvevők részére a Google Drive segítségével.

A CSÉN Módszertani Bemutatónkon való részvételről „Igazolást” tudunk kiállítani. Az Igazolás kiállításához szükségünk van a jelentkezési lapon bekért adataikra, ezért tisztelettel kérjük, hogy azt mielőbb juttassák el elektronikus formában számunkra.

Köszönjük mindazok készségét, akik vállalják a CSÉN Módszertani Bemutatón való megjelenés érdekében az azzal járó többletfeladatokat (utazás, helyettesítés megszervezése, utazási-, étkezési- és szállás költségeit, stb.)!