2014. május 27., kedd 10:44


A Szeged-Csanádi Egyházmegye Pasztorális Helynökségének CsaládKözPontja 2014-ben CsaládEgyetem címmel képzési programot indít a tanulásra, fejlődésre nyitott házaspárok és házasságra készülő fiatal párok számára.

A CsaládEgyetem célja lehetőséget biztosítani arra, hogy az érintettek gazdagodjanak, fejlődjenek a kiegyensúlyozott párkapcsolathoz és családi élethez szükséges ismereteikben, készségeikben, attitűdjeikben.

 A CsaládKözPont munkatársai május 15-én a Családok Világnapja alkalmából Szegeden rendezett zenés családi zarándoklat utolsó állomásán jelentették be a CsaládEgyetem indulását.

Az első képzési program „Egy nyelvet beszélünk?” címmel egy családi nyári egyetem lesz. A bentlakásos júniusi hétvégén résztvevő családok az együttműködő kommunikáció témájában sajátíthatnak el új készségeket gyakorlatorientált csoportokban.

Szeptembertől nyitott előadásokkal, „Párgyakorlatok a Biblia tükrében” - kapcsolatépítő szemináriummal, „Szerelempróba” címmel páros terepgyakorlattal és egy családi élmény-pályázattal várják az érdeklődőket a CsaládEgyetemet szervező CsaládKözPont munkatársai.

Kapcsolat:

Szeged-Csanádi Egyházmegyei Pasztorális Helynökség
CsaládKözPont
6720 Szeged, Dugonics tér 12.
62/ 311-216/ 116-117-es mellék; Iroda: 20/ 82.80.476