Ebben az évben a személyes krízisekkel nézünk szembe. Felismerjük a házasság szakaszainak jellegzetes kihívásait, a kapcsolat változásával-fejlődésével együttjáró krízishelyzeteket. Lehet hogy éppen a zuhanás fázisába kerültünk. Közben Istenképünk, a személyes és közösségi Istenkapcsolatunk is alakul, akár nehéz fázisokon megy át.

Mi jöhet ez után, mi segít, mik az erőforrásaink, hogyan tudunk továbbmenni?

Előadások, beszélgetések, műhelymunkák:
Illyés Magda, Kolozsvár, Babes-Bolyai Tudományegyetem
Becsky Borbála, Marosvásárhely, Familia Centrum
Ilyés Zsolt, Csíkszentléleki plebános

IDŐPONT: 2015. szeptember 25- 27. 
HELYSZÍN: Csíkszereda, Kós Károly Szakiskola díszterme, Taploca u.22

Szeretettel várjuk a házaspárokat (együtt), papokat, szerzeteseket, segítő szakmabelieket, akik a házaspárok életét segíteni szeretnék.

A program péntek este 6 órától vasárnap délig tart, kérjük a program teljes egészén résztvenni. Témáink személyes elmélyítése érdekében páros és kiscsoportos beszélgetésekre is sor kerül, szombat délután pedig változatos módon közelítjük meg a témát párhuzamos műhelymunkákkal, tematikus beszélgetésekkel. Természetesen arra is lesz lehetőség, hogy a résztvevők mélyebben találkozzanak Istennel a szentmisében, a közös imák által.

A szállás a közeli bentlakásban, négyágyas szobákban lesz, két pár egy szobában, a bejelentkezéskor a megjegyzésbe be lehet írni kivel szeretnétek egy szobában lenni. Az étkezés az iskola étkezdéjében lesz, mely szintén az iskolakomplexum udvarán van.

Költségek:
Részvételi díj: 40 lej / pár. Ez nem tartalmazza a szállás, illetve az étkezés költségeit.
A bejelentkezésnél szükséges megjelölni, hogy a résztvevő milyen szolgáltást szeretne igénybe venni (szállás, ebéd, vacsora). Így mindenki magának számolhatja ki és döntheti el: mennyit tud és akar erre a hétvégére fordítani.
Étkezések: ebéd 25 lej/fő, vacsora 15 lej/fő, reggeli a sajátból.
Szállás négyágyas szobákban a két éjszakára 85 lej/pár a két éjszakára.
Szükség esetén a szálláshoz 50 lej támogatás kérhető.

Bejelentkezés a www.csalad.ro oldalon, Bejelentkezés menűpont alatt itt , minnél hamarabb, max. szept. 20-ig.

Részletek a www.csalad.ro-n, szükség esetén az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen vagy a 0742-139380-as számon (Bakó Mária).

Forrás: www.csalad.ro