A Jézus Szíve templom közössége szeretettel hívja a házasságra készülőket, a fiatal házasokat és a gyermekes családokat a 2014. szeptember-decemberben hitünk, világképünk tágítására, együtt gondolkodásra, a családi életre felkészülni, a házasságépítésben növekedni, a családi életben erősödni.

Szeretlek úgy, ahogy vagy.
Szeretlek, mert vagy.
Sőt: annak ellenére szeretlek,
hogy olyan vagy, amilyen vagy.
A jézusi szeretet ez.

(Gyökössy Endre)

Jelentkezni mindhárom kurzusra a program szerinti első alkalommal lehet. A részvétel ingyenes, de kérjük a kitartó jelenlétet.

"Isten arra teremtette a férfit és a nőt, hogy értelmet, életet, szeretetet adjanak a világmindenségnek. Az Úr a maga képére és hasonlatosságára alkotta a házasságot. Ő pedig nem zárt kör. Isten középpont, ahonnan élet és szeretet árad. A boldog házassághoz hozzátartozik, hogy kettőtök kapcsolatánál messzebbre tudtok tekinteni. A társadalom arra vár, hogy kilépjetek a páros önzés magányából. Isten pedig arra hív, hogy az egymás és gyermekeitek iránti szeretetből továbblépjetek az egyetemes szeretet felé. Házastársak vagytok: arra születtetek, hogy szeretetet árasszatok mindenfelé!"

Gabriel Calvo (a MÉCS Napok programok szerzője)

A programok a Jézus Szíve Templom honlapján megtekinthetők.