A Parázs Központ 2018-ban immár 6. alkalommal rendezi meg a kecskeméti Szerelmi kalandtúrát, amely több héten át tartó párkapcsolat-építő játék számos helyszínnel és feladattal. A feladatok között szép számmal akad szabadon választott időpontban teljesíthető is 2018. február 10. és március 24. között.


JELENTKEZNI bármikor lehet a kalandtúra során, de legkésőbb március 20-ig érdemes.
A jelentkezés után a résztvevők e-mail-ben tájékoztató levelet kapnak az összes állommásról.
Az állomások teljesítését a párok egy papír alapú útlevélben igazolhatják, a helyszíneken kapott matrica beragasztásával.
Az útlevél átvehető a kalandtúra alábbi helyszínein február 10-től:
Katona József Megyei Könyvtár, Bozsó Gyűjtemény, Ciróka Bábszínház, Otthon Mozi, Hírös Agóra Ifjúsági Otthon, Cifrapalota, Aranyhomok Szálloda Wellness részlege, DiVino Borbár, Alibi kávézó, Fűszerkuckó, Dekor-Art Művészellátó Szakűzlet, Korda Könyvkereskedés, Zwack Kecskeméti Pálinkamanufaktúra, lajosmizsei Családi Kiss Cukrászat.

A kalandtúra záróestjén, amit március 24-én 18 órától 19.30-ig tartunk a kecskeméti Ifjúsági Otthonban, értékes nyereményeket sorsolunk azok között a párok között, akik legalább 10 állomást teljesítettek. Ízelítő a nyeremények sorából: a Ciróka Bábszínház 2 személyre szóló belépője, a Korda Könyvesbolt 5.000 Ft-os utalványa, a Kiss Cuki Családi Cukrászat tortautalványa, a TANDEM Kapcsolatműhely párkapcsolati coachingra szóló utalványa, a Fűszerkuckó 10.000 Ft-os utalványa, és a FŐDÍJ: 2 éjszaka a Catherine's Cottages romantikus szálláshelyeinek egyikén!

Bővebb információ és JELENTKEZÉSi lehetőség itt található!

Szerelmi kalandtúra 1. választható ÁLLOMÁSA:
Február 10. szombat 13.00
Flashmob a Malom Központban

"Tápláld a kapcsolatodat!" címmel pár perces vidám, romantikus akcióra várjuk mindazokat a párokat, akik vallják, hogy a házasság jó dolog, életre szóló szeretetszövetség, így érdemes tenni érte.
A flashmob után a résztvevők között értékes nyereményeket sorsolunk ki a helyszínen, a Malom Központ 3. emeletén! Többek között éttermi ajándékutalványokat, Korda Könyvesbolt ajándékutalványt, Libri Köynvesbolt könyveit és a Malom Parkolóház 8000 Ft értékű parkolókártyáját, amely 1 évig használható fel.

Február 17. szombat 17.30-20.30
Szerelem Íze Vacsoraest

Elegáns gyertyafényes vacsorára várjuk az előzetesen jelentkező párokat az Aranyhomok Szállodában.
A négyfogásos menük mellé közös élményeket főztünk ki ismét! Idén élőzenés este lesz, az alkalom végén lehetőség lesz táncolni is.
JELENTKEZNI és menüsort választani itt lehet.
A résztvevők között a vacsoraest végén nyeremények sorsolunk: két fő részére szóló belépőjegyét a Cifrapalotába, a Korda Könyvesbolt 5000 Ft-os utalványát, és az Aranyhomok Szálloda 2 személyre szóló wellness belépőjét.

Forrás: Parázsközpont.hu